Rreth Nesh

Historia jonë ka filluar me shumë punë dhe do të vazhdojë  me përkushtim ndaj çdo klienti, sepse secili njeri dhe çdo objekt e meritojnë të frymojnë lirshëm!

icon_widget_image Mon-Sat 8:00-17:30; Sunday-CLOSED icon_widget_image f. Bogovinë, Tetovë, Republika e Maqedonisë së Veriut icon_widget_image +389 70 362 014 +389 70 330 374 icon_widget_image [email protected] [email protected]
+389 70 362 014 [email protected] E Hënë-E Shtunë: 8:00 - 17:30, E Diel: MBYLLUR

Ventilim

Ventilim

Ventilim

Teknologjia ka përparuar ndjeshëm dhe ka sjellë mundësinë e instalimit të ventilimit të ajrit në secilin objekt. Duke u munduar gjithmonë të ruajmë cilësinë e ajrit dhe të jemi estetik në dukje, ne ju ofrojmë zgjidhjen më të mirë për ventilim. Përdorimi i materialeve më të mira si dhe planifikimi i projekteve nga inxhinierët tanë, janë garancion për punën që e ofrojmë.

300 300

T'PËRFUNDUARA

Projekte

5 5

AKTIVE

Shtete

50 50

PROFESIONAL

Punëtorë

25 25

VITE

Eksperiencë