Rreth Nesh

Historia jonë ka filluar me shumë punë dhe do të vazhdojë  me përkushtim ndaj çdo klienti, sepse secili njeri dhe çdo objekt e meritojnë të frymojnë lirshëm!

icon_widget_image Mon-Sat 8:00-17:30; Sunday-CLOSED icon_widget_image f. Bogovinë, Tetovë, Republika e Maqedonisë së Veriut icon_widget_image +389 70 362 014 +389 70 330 374 icon_widget_image [email protected] [email protected]
+389 70 362 014 [email protected] E Hënë-E Shtunë: 8:00 - 17:30, E Diel: MBYLLUR

Solar

Solar

Solar

Bëhuni efikas dhe kujdesuni për buxhetin tuaj duke i reduktuar harxhimet deri në maksimum. Harroni faturat e shtrenjta të energjisë dhe bashkëpunoni me ne për të instaluar pllakat solare. Kompania jonë është një ndikim thelbësor në instalimin e paneleve diellore sepse punon për kënaqësinë totale të klientit. Ne synojmë të sigurojmë shërbimet më të mira, përvojën e madhe dhe njohuritë teknike për të instaluar sistemin tuaj diellor pa probleme për një kohë të gjatë.

300 300

T'PËRFUNDUARA

Projekte

5 5

AKTIVE

Shtete

50 50

PROFESIONAL

Punëtorë

25 25

VITE

Eksperiencë