Rreth Nesh

Historia jonë ka filluar me shumë punë dhe do të vazhdojë  me përkushtim ndaj çdo klienti, sepse secili njeri dhe çdo objekt e meritojnë të frymojnë lirshëm!

icon_widget_image Mon-Sat 8:00-17:30; Sunday-CLOSED icon_widget_image f. Bogovinë, Tetovë, Republika e Maqedonisë së Veriut icon_widget_image +389 70 362 014 +389 70 330 374 icon_widget_image [email protected] [email protected]
+389 70 362 014 [email protected] E Hënë-E Shtunë: 8:00 - 17:30, E Diel: MBYLLUR

Ngrohje-Ftohje

Ngrohje-Ftohje

Ngrohje-Ftohje

Është i njohur moment i bezdisjes nga ndryshimi i klimës dhe ditët e ftohta të dimrit janë të vështira por Cesovent e bën të pandjeshëm këtë duke ju mundësuar të bëni instalimin e ngrohjes në shtëpinë tuaj dhe të kënaqeni me komoditetin e saj. Të gjitha llojet e ngrohjes për ambientet tuaja ua ofrojmë ne si shenjë mirëbesimi që keni ndaj punës tonë

300 300

T'PËRFUNDUARA

Projekte

5 5

AKTIVE

Shtete

50 50

PROFESIONAL

Punëtorë

25 25

VITE

Eksperiencë