Rreth Nesh

Historia jonë ka filluar me shumë punë dhe do të vazhdojë  me përkushtim ndaj çdo klienti, sepse secili njeri dhe çdo objekt e meritojnë të frymojnë lirshëm!

icon_widget_image Mon-Sat 8:00-17:30; Sunday-CLOSED icon_widget_image f. Bogovinë, Tetovë, Republika e Maqedonisë së Veriut icon_widget_image +389 70 362 014 +389 70 330 374 icon_widget_image [email protected] [email protected]
+389 70 362 014 [email protected] E Hënë-E Shtunë: 8:00 - 17:30, E Diel: MBYLLUR

Klimatizim

Klimatizim

Klimatizim

Është e rëndësishme të kujdeseni për kondicionerin tuaj në mënyrë që të zgjasë më shumë, të funksionojë më mirë dhe t’ju ndihmojë të mbani kostot e energjisë më të ulëta. Mirëmbajtja e kondicionerit është e rëndësishme për të siguruar një njësi efikase dhe të besueshme që do t’ju shërbejë për një kohë të gjatë. Cesovent ju mundëson që të jeni sa më efektiv dhe efikas në këtë aspekt sepse ju ofron të gjitha shërbimet që kanë të bëjnë me kondicionerin.

300 300

T'PËRFUNDUARA

Projekte

5 5

AKTIVE

Shtete

50 50

PROFESIONAL

Punëtorë

25 25

VITE

Eksperiencë