Rreth Nesh

Historia jonë ka filluar me shumë punë dhe do të vazhdojë  me përkushtim ndaj çdo klienti, sepse secili njeri dhe çdo objekt e meritojnë të frymojnë lirshëm!

icon_widget_image Mon-Sat 8:00-17:30; Sunday-CLOSED icon_widget_image f. Bogovinë, Tetovë, Republika e Maqedonisë së Veriut icon_widget_image +389 70 362 014 +389 70 330 374 icon_widget_image [email protected] [email protected]
+389 70 362 014 [email protected] E Hënë-E Shtunë: 8:00 - 17:30, E Diel: MBYLLUR
Image Alt
CESOVENT

Shërbimet

Ne shërbejmë secilin klient që dëshiron të jetë në portfolion tonë. Ajo që ofrojmë është gjithçka që plotëson nevojat tuaja për realizimin e projekteve. Shërbime korrekte dhe të plota në secilin detaj të mundshëm!

Shërbimet

Shërbimet

SHËRBIMI

Teknologjia ka përparuar ndjeshëm dhe ka sjellë mundësinë e instalimit të ventilimit të ajrit në secilin objekt.

Shërbimet

SHËRBIMI

Është e rëndësishme të kujdeseni për kondicionerin tuaj në mënyrë që të zgjasë më shumë, të funksionojë më mirë dhe t’ju ndihmojë të mbani kostot e energjisë më të ulëta.

SHËRBIMI

Është i njohur moment i bezdisjes nga ndryshimi i klimës por Cesovent e bën të pandjeshëm këtë duke ju mundësuar të bëni instalimin e ngrohjes në shtëpinë tuaj dhe të kënaqeni me komoditetin e saj.

SHËRBIMI

Bëhuni efikas dhe kujdesuni për buxhetin tuaj duke i reduktuar harxhimet deri në maksimum. Harroni faturat e shtrenjta të energjisë dhe bashkëpunoni me ne për të instaluar pllakat solare.

Shërbimet

Shërbimet

SHËRBIMI

Teknologjia ka përparuar ndjeshëm dhe ka sjellë mundësinë e instalimit të ventilimit të ajrit në secilin objekt.

SHËRBIMI

Është e rëndësishme të kujdeseni për kondicionerin tuaj në mënyrë që të zgjasë më shumë, të funksionojë më mirë dhe t’ju ndihmojë të mbani kostot e energjisë më të ulëta.

SHËRBIMI

Është i njohur moment i bezdisjes nga ndryshimi i klimës por Cesovent e bën të pandjeshëm këtë duke ju mundësuar të bëni instalimin e ngrohjes në shtëpinë tuaj dhe të kënaqeni me komoditetin e saj.

SHËRBIMI

Bëhuni efikas dhe kujdesuni për buxhetin tuaj duke i reduktuar harxhimet deri në maksimum. Harroni faturat e shtrenjta të energjisë dhe bashkëpunoni me ne për të instaluar pllakat solare.

Shërbimi

Ventilim

Teknologjia ka përparuar ndjeshëm dhe ka sjellë mundësinë e instalimit të ventilimit të ajrit në secilin objekt.

Shërbimi

Klimatizim

Është e rëndësishme të kujdeseni për kondicionerin tuaj në mënyrë që të zgjasë më shumë, të funksionojë më mirë dhe t’ju ndihmojë të mbani kostot e energjisë më të ulëta.

Shërbimi

Ngrohje-Ftohje

Është i njohur moment i bezdisjes nga ndryshimi i klimës dhe ditët e ftohta të dimrit janë të vështira por Cesovent e bën të pandjeshëm këtë duke ju mundësuar të bëni instalimin e ngrohjes në shtëpinë tuaj dhe të kënaqeni me komoditetin e saj.

Shërbimi

Solar

Bëhuni efikas dhe kujdesuni për buxhetin tuaj duke i reduktuar harxhimet deri në maksimum.