Rreth Nesh

Historia jonë ka filluar me shumë punë dhe do të vazhdojë  me përkushtim ndaj çdo klienti, sepse secili njeri dhe çdo objekt e meritojnë të frymojnë lirshëm!

icon_widget_image Mon-Sat 8:00-17:30; Sunday-CLOSED icon_widget_image f. Bogovinë, Tetovë, Republika e Maqedonisë së Veriut icon_widget_image +389 70 362 014 +389 70 330 374 icon_widget_image [email protected] [email protected]
+389 70 362 014 [email protected] E Hënë-E Shtunë: 8:00 - 17:30, E Diel: MBYLLUR

Air Orcestration Qarkullim i ajrit në mënyrë të përsosur dhe me teknologjinë më moderne MIRËSEVINI NË CESOVENT Më tepër Brenda çdo hapësire! Qarkullim i ajrit në mënyrë të përsosur dhe me teknologjinë më moderne MIRËSEVINI NË CESOVENT Më tepër Teknologji e avancuar! Qarkullim i ajrit në mënyrë të përsosur dhe me teknologjinë më moderne Mirësevini në Cesovent Më tepër

Shërbimet

Shëbimet

Ventilim

Qarkullim i ajrit në mënyrë të përsosur dhe me teknologjinë më modern
KLIMATIZIM
Zgjedhje ideale e temperaturës së ambientit sipas nevojës tuaj
Ngrohje - Ftohje
Çdo stinë tanimë është e përshtatshme për Ju
Solar
Bëhuni ekonomik duke shfrytëzuar burimet natyrore
CESOVENT

Dirigjues i ajrit

Cesovent, nuk është thjeshtë një montues i pajisjeve për klimatizim dhe ventilim. Ne jemi një familje e madhe që punojmë për të ju sjellë komoditetin në çdo hapësirë ku jetoni dhe për të siguruar që objekti juaj nuk do të ketë asnjë problem me qarkullimin e ajrit. Përvoja e fituar në Zvicër që nga viti 1986 është dëshmia se ne ju ofrojmë punë kualitative dhe bashkëpunim të sinqertë.

Projektet

Projektet

Procesi

Procesi

 

Planifikim

Ekipi i specializuar i inxhinierëve të kompanisë tonë bën planifikimin e sistemit e përsosur të ajrit për objektin tuaj.

 

Montim

Realizimi i planifikimit të projekteve me kualitet të garantuar është rezultati që japim pas çdo planifikimi dhe gjithmonë kemi rezultuar te suksesshëm maksimalisht.

 

Mirëmbajtje

Detyrimisht i përgjigjemi çdo kërkese të klientit në çdo moment për të gjitha montimet që bën Cesovent. Mirëmbajmë secilin projekt të realizuar nga kompania jonë!

Historia

Rreth Nesh

Rrugëtimi i kompanisë tonë është një histori e cila fillon që nga viti 1986 në fshatin Bogovinë - Tetovë. Po në këtë vit, ideatori i saj, Nasir Imeri, filloi të punojë me ventilim, me një kapacitet shumë të vogël por me përvojë të sjellur nga Zvicra. 12 vite eksperiencë të fituar në Zvicër, ishin shtytja më e madhe e cila ndikoi në rritjen e suksesit e kompanisë Cesovent dhe e bëri që ajo të sjellë profesionalizëm zvicerian. Me kalimin e viteve, gjithmonë e më shumë rritej përvoja dhe profesionalizmi në punë.

300 300

t'përfunduara

Projekte

5 5

Aktive

Shtete

50 50

Profesional

Punëtorë

25 25

vite

Eksperiencë

Arhitekte

Arta Ziberi

Deri sa ne filluam të bashkëpunojmë me Cesovent, nuk e dinim që objekti ynë po ngulfatej. Thonim shpesh se kemi nevojë për ajrosje, por na bënin gjithmonë problem hapja e dyerve ose dritareve. Cesovent ka zgjedhur në mënyrë të përkryer problemin tonë, sepse pa e ndjerë fare ne frymojmë lirshëm në kompaninë tonë.

Inxhinier i diplomuar

Imrja Selami

Problem me temperaturën e dhomës shfaqet në secilën stinë. Secili anëtar i familjes e kërkon nivelin e përshtatshëm për tu ndjerë komod. Ne nuk e dinim se mund të kemi një zgjedhje kolektive deri sa miqtë tanë na rekomanduan Cesovent për bashkëpunim. Falë tyre tanimë e kemi një problem më pak në shtëpinë tonë.

Menaxher

Fatmir Iseni

Organizimi i eventeve me numër të madh të mysafirëve është problem sepse asgjë nuk e mund freskinë e atij ambienti. Kur Cesovent planifikoi ajrosjen e objektit, ne fillimisht ishim konfuz për realizimin e saj, por një punë e përkryer dhe me shumë kualitet nuk e bën aspak të vështirë realizimin e çdo projekti të shtruar në letër.

Profesional

Ekip

A keni shërbime për shtëpi private?

Po. Kompania jonë i shërben të gjithë klientët të cilët janë të interesuar të bashkëpunojnë, pavarësisht madhësisë së projektit. Ne jemi të gatshëm të projektojmë dhe realizojmë secilin projekt, pa marrë parasysh madhësinë e hapësirës.

A jepni garancion për punën që e bëni?

Cesovent njihet për punën kualitative që bën, por gjithsesi ne japim garancion për secilin shërbim dhe produkt, duke u mbështetur gjithmonë në arsyetimin e jetëgjatësisë së tij.

Me cilat kompani bashkëpunoni?

Ne bashkëpunojmë me kompanitë: Panasonic, Emmeti, Bosch, Werit, Wilo, Oneflex, Cvsair.

Cilat janë benefitet e energjisë solare?

Benefitet kryesore të energjisë solare janë reduktimi i harxhimeve dhe kthimi i investimit për një kohë të shkurtë.