За Нас

Нашата историја има започнато со многу работа и продолжува со посветеност кон секој клиент затоа што секоја личност и секој објект заслужуваа да дише слободно!

icon_widget_image Понеделник-Сабота: 8:00-17:30; Недела: ЗАТВОРЕНО icon_widget_image Боговиње, Тетово, Република Северна Македонија icon_widget_image +389 70 362 014 +389 70 330 374 icon_widget_image [email protected] [email protected]
+389 70 362 014 [email protected] Понеделник-Сабота: 8:00 - 17:30, Недела: ЗАТВОРЕНО

Вентилација

Вентилација

Вентилација

Технологијата има значително напредувано и овозможува инсталирање на вентилација на воздухот во секој објект. Секогаш обидувајќи се да го задржиме квалитетот на воздухот и истовремено да има естетски убав поглед, ние ви го нудиме најдоброто решение за вентилација. Употребата на најдобри материјали и планирање на проектите од страна на нашите инженери се гаранција за работата што ја нудиме.

300 300

ЗАВРШЕНИ

Проекти

5 5

АКТИВНИ

Држави

50 50

ПРОФЕСИОНАЛНИ

Работници

25 25

ГОДИНИ

Искуство