За Нас

Нашата историја има започнато со многу работа и продолжува со посветеност кон секој клиент затоа што секоја личност и секој објект заслужуваа да дише слободно!

icon_widget_image Понеделник-Сабота: 8:00-17:30; Недела: ЗАТВОРЕНО icon_widget_image Боговиње, Тетово, Република Северна Македонија icon_widget_image +389 70 362 014 +389 70 330 374 icon_widget_image [email protected] [email protected]
+389 70 362 014 [email protected] Понеделник-Сабота: 8:00 - 17:30, Недела: ЗАТВОРЕНО

Соларна Енергија

Соларна Енергија

Соларна Енергија

Станете ефикасни и водете сметка за вашиот буџет преку максимално намалување на трошоците. Заборавете на скапите сметки на електрична енергија и соработувајте со нас за инсталирање на соларни панели. Нашата компанија има значително влијание за инсталирање на соларни панели затоа што работи за целосно задоволство на клиентот. Наша цел е да обезбедиме најдобри услуги, огромно искуство и техничко знаење за инсталирање на вашиот соларен систем без проблеми за подолг временски период.

300 300

ЗАВРШЕНИ

Проекти

5 5

АКТИВНИ

Држави

50 50

ПРОФЕСИОНАЛНИ

Работници

25 25

ГОДИНИ

Искуство