За Нас

Нашата историја има започнато со многу работа и продолжува со посветеност кон секој клиент затоа што секоја личност и секој објект заслужуваа да дише слободно!

icon_widget_image Понеделник-Сабота: 8:00-17:30; Недела: ЗАТВОРЕНО icon_widget_image Боговиње, Тетово, Република Северна Македонија icon_widget_image +389 70 362 014 +389 70 330 374 icon_widget_image [email protected] [email protected]
+389 70 362 014 [email protected] Понеделник-Сабота: 8:00 - 17:30, Недела: ЗАТВОРЕНО

Греење-Ладење

Греење-Ладење

Греење-Ладење

Непријатностите од климатските промени и студените зимски денови се познати и тешки, но Цесовент овозможува да не ги чувствувате со инсталирање на греење во вашиот дом и да уживате во неговата удобност. Ние ги нудиме сите видови на греење за вашите простории како знак на доверба која ја имате во нашата работа.

300 300

ЗАВРШЕНИ

Проекти

5 5

АКТИВНИ

Држави

50 50

ПРОФЕСИОНАЛНИ

Работници

25 25

ГОДИНИ

Искуство