За Нас

Нашата историја има започнато со многу работа и продолжува со посветеност кон секој клиент затоа што секоја личност и секој објект заслужуваа да дише слободно!

icon_widget_image Понеделник-Сабота: 8:00-17:30; Недела: ЗАТВОРЕНО icon_widget_image Боговиње, Тетово, Република Северна Македонија icon_widget_image +389 70 362 014 +389 70 330 374 icon_widget_image [email protected] [email protected]
+389 70 362 014 [email protected] Понеделник-Сабота: 8:00 - 17:30, Недела: ЗАТВОРЕНО

Климатизација

Климатизација

Климатизација

Многу е важно да се грижите за вашиот клима уред за да трае подолго, да работи подобро и да ви помогне да имате пониски трошоци на електрична енергија. Одржувањето на клима уредот е важно за да имате обезбедено ефикасен и сигурен уред кој ќе ви служи долго време. Цесовент ви овозможува да бидете што поефективни и поефикасни во овој аспект бидејќи ги нуди сите услуги поврзани со клима уреди.

300 300

ЗАВРШЕНИ

Проекти

5 5

АКТИВНИ

Држави

50 50

ПРОФЕСИОНАЛНИ

Работници

25 25

ГОДИНИ

Искуство