За Нас

Нашата историја има започнато со многу работа и продолжува со посветеност кон секој клиент затоа што секоја личност и секој објект заслужуваа да дише слободно!

icon_widget_image Понеделник-Сабота: 8:00-17:30; Недела: ЗАТВОРЕНО icon_widget_image Боговиње, Тетово, Република Северна Македонија icon_widget_image +389 70 362 014 +389 70 330 374 icon_widget_image [email protected] [email protected]
+389 70 362 014 [email protected] Понеделник-Сабота: 8:00 - 17:30, Недела: ЗАТВОРЕНО
Image Alt
CESOVENT

Проекти

Извршувањето на гигантски проекти во нашата земја е резултат на многу внимателна работа. Почнувајќи од најмалиот детаљ ние стигнуваме до комплетирање на големи проекти, а со голема посветеност реализираме и помали проекти.
ПРОЕКТИ