За Нас

Нашата историја има започнато со многу работа и продолжува со посветеност кон секој клиент затоа што секоја личност и секој објект заслужуваа да дише слободно!

icon_widget_image Понеделник-Сабота: 8:00-17:30; Недела: ЗАТВОРЕНО icon_widget_image Боговиње, Тетово, Република Северна Македонија icon_widget_image +389 70 362 014 +389 70 330 374 icon_widget_image [email protected] [email protected]
+389 70 362 014 [email protected] Понеделник-Сабота: 8:00 - 17:30, Недела: ЗАТВОРЕНО
Image Alt
CESOVENT

За Нас

Нашата историја е мотив на минато поминато со многу труд. Нашето искуство нè поттикна да постигнеме заеднички цели како компанија. Големиот број на вработени на нашиот тим се сигурност и доказ за тоа што избирате!

За Нас

Бехар Имери – Извршен директор

Нас ни поминува дел од нашиот живот со секој момент кога земаме воздух, и секој здив нè чини и нè прави свесни за неговата важност. Во ова време кога проблемот со воздухот е сериозен, вие имате можност да и давате себеси решение преку соработка со Цесовент за свежината и чистотата на воздухот каде живеете.

Одговорноста е голема кога големи проекти зависат од вашата компанија, но и емоциите се големи кога ќе ги видите нивните резултати, нешто што го имаме доживеано со секој проект. Одлуката за да се работи на ова професија не беше лесна затоа што постои одговорност за секоја честичка во воздухот што циркулира во просториите кои ги имате преземено, но кога се соочувате со вакви проблеми сфаќате колку е важно нивното решение и затоа не и веруваме никому повеќе отколку на самите себе за ова професија. Со текот на годините постојано се зголемуваше искуството и професионализмот и во 2011 година ја регистриравме нашата компанија под името Цесовент. Во првите години на нашата работа ние работевме со мал капацитет на вработени, вклучувајќи 4 вработени, но со постигнување на успех на нашата работа ние го проширивме бројот на вработени и капацитетот на работа кој денес достигна до 50 вработени. Истата година бев именувам управител на компанијата и одговорностите се зголемија уште повеќе. Секогаш внимателни со работите кои ги вршиме и со преземање на одговорностите за секоја работа што произлегува од нашата компанија, ние им гарантираме на нашите клиенти сериозност и соработка со секого.

Нашата историја има започнато со многу работа и продолжува со посветеност кон секој клиент затоа што секоја личност и секој објект заслужуваа да дише слободно!

ИСТОРИЈА

ИСТОРИЈА
 1. ФЕВРУАРИ 1996

  Почетоците на компанијата

  Првите чекори во ова дејност. Малку позната кај нас, но многу неопходна.

 2. АВГУСТ 2004

  Проширување на тимот

  Потребата за проширување на работниот тим дојде брзо како резултат на бројот на проекти.

 3. СЕПТЕМВРИ 2008

  Голем проект

  Го реализиравме првиот голем проект – клиничката болница во Тетово.

 4. ЈАНУАРИ 2011

  Бехар Имери се именува директор

  Цесовент преминува во рацете на Бехар Имери како нејзин директор.

 5. МАРТ 2014

  Проект “Скопје 2014”

  Нас ни беа доверени за извршување неколку големи проекти од проектот “Скопје 2014”.

 6. ОКТОМВРИ 2017

  Проширување на тимот

  Бројот на вработени драстично се зголеми заради големиот број на добиени проекти.

 7. АВГУСТ 2019

  Цесовент Косово

  Нашиот успех се прошири и во Косово. Нашата прва филијала беше отворена во друга држава. Успеавме да го отворивме Цесовент Косово.

 8. НОЕМВРИ 2020

  Проект “Скопје Ист Гејт”

  Ова година го донесе најголемиот проект на компанијата досега. Нас ни беше доверено да ја извршуваме секоја работа од нашата професија во Скопје Ист Гејт.

Планирање

Специјализираниот тим на инженери на нашата компанија врши совршено планирање на воздушниот систем за вашиот објект.

Инсталација

Реализацијата на проекти со гарантиран квалитет е резултат кој го добивате по секое планирање и ние сме секогаш максимално успешни.

Одржување

Ние секогаш одговараме на сите барања на нашите клиенти за сите инсталирани уреди од страна на Цесовент. Го одржуваме секој проект изведуван од нашата компанија!

Slide Air Orcestration БРЕНД Нашиот бренд е резултат на креативна работа на луѓе со уметнички вкус. ЦЕСОВЕНТ е име кое симболизира вентилација на сите видови објекти. Логото е комбинација на бои кои го симболизираат ладното и топлото, но кои го оформуваат објектот во кој живеете. Мотото на компанијата “Air Orcestration” е сè што ние правиме за нашите клиенти. Ние го пренасочуваме воздухот во секој амбиент.
300 300

ЗАВРШЕНИ

Проекти

5 5

АКТИВНИ

Држави

50 50

ПРОФЕСИОНАЛНИ

Работници

25 25

ГОДИНИ

Искуство