За Нас

Нашата историја има започнато со многу работа и продолжува со посветеност кон секој клиент затоа што секоја личност и секој објект заслужуваа да дише слободно!

icon_widget_image Понеделник-Сабота: 8:00-17:30; Недела: ЗАТВОРЕНО icon_widget_image Боговиње, Тетово, Република Северна Македонија icon_widget_image +389 70 362 014 +389 70 330 374 icon_widget_image [email protected] [email protected]
+389 70 362 014 [email protected] Понеделник-Сабота: 8:00 - 17:30, Недела: ЗАТВОРЕНО

Air Orcestration Совршена циркулација на воздухот со најсовремена технологија ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ЦЕСОВЕНТ Повеќе Дел од секој простор! Совршена циркулација на воздухот со најсовремена технологија ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ЦЕСОВЕНТ Повеќе Напредна технологија! Совршена циркулација на воздухот со најсовремена технологија ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ЦЕСОВЕНТ Повеќе

УСЛУГИ

УСЛУГИ
Вентилација
Совршена циркулација на воздухот со најсовремена технологија
Климатизација
Идеален избор на температура во просторот според вашите потреби
Греење-Ладење
Секое годишно време е сега погодно за вас
Соларна Енергија
Заштедете пари со искористување на природни ресурси
CESOVENT

Air Orcestration

Цесовент не е само компанија за инсталирање опрема за климатизација и вентилација. Ние сме големо семејство посветени за да ви донесеме удобност во секој простор каде живеете и да бидеме сигурни дека вашиот простор нема да има проблеми со циркулацијата на воздухот. Искуството стекнато во Швајцарија од 1986 година е доказ дека ние ви нудиме квалитетна работа и искрена соработка.

ПРОЕКТИ

ПРОЕКТИ

ПРОЦЕС

ПРОЦЕС

 

Планирање

Специјализираниот тим на инженери на нашата компанија врши совршено планирање на воздушниот систем за вашиот објект.

 

Инсталација

Реализацијата на проекти со гарантиран квалитет е резултат кој го добивате по секое планирање и ние сме секогаш максимално успешни.

Одржување

Ние секогаш одговараме на сите барања на нашите клиенти за сите инсталирани уреди од страна на Цесовент. Го одржуваме секој проект изведуван од нашата компанија!

ИСТОРИЈА

За нас

Патот на нашата компанија е приказна која започнува во 1986 година во село Боговиње – Тетово. Истата година, нејзиниот основач Насир Имери почна да работи со вентилација со многу мал капацитет но со искуство донесено од Швајцарија. 12 годишното искуство стекнато во Швајцарија беше најголемиот поттик кој влијаеше на успешниот раст на компанијата Цесовент и кој го натера да донесе швајцарски професионализам. Со текот на годините сè повеќе растеше искуството и професионализмот.

300 300

ЗАВРШЕНИ

Проекти

5 5

АКТИВНИ

Држави

50 50

ПРОФЕСИОНАЛНИ

Работници

25 25

ГОДИНИ

Искуство

Архитект

Арта Зибери

Се додека не започнавме да соработуваме со Цесовент, ние не знаевме дека нашиот објект се задушуваше. Честопати велевме дека ни треба воздух, но проблем беше отворањето на врати или прозорци. Цесовент совршено го има решено нашиот проблем затоа што сега може да дишеме слободно во нашата компанија без воопшто да го чувствуваме.

Дипломиран инженер

Имрја Селами

Проблемите со собните температури се појавуваат во секое годишно време. Секој член на семејството бара соодветна температура за да се чувствува пријатно. Ние не знаевме дека може да имаме колективно решение се додека нашите пријатели не ни го препорачаа Цесовент за соработка. Благодарение на нив сега имаме еден проблем помалку во нашиот дом.

Менаџер

Фатмир Исени

Организирање на настани со голем број на гости претставува проблем затоа што ништо не може да помогне за свежината на амбиентот. Кога Цесовент направи планирање на вентилацијата, ние првично се сомневавме во нејзината реализација, но совршената работа воопшто не го отежнува извршувањето на секој проект претставен во хартија.

Професионална

Екипа

Дали имате услуги за куќи?

Да. Нашата компанија им служи на сите клиенти кои се заинтересирани за соработка, без разлика на големината на проектот. Ние сме подготвени да го проектираме и извршиме секој проект, без разлика на големината на просторот.

Дали давате гаранција за работата што ја вршите?

Цесовент е познат по квалитетната работа, но ние сепак даваме гаранција за секоја услуга и производ, секогаш потпирајќи се на долговечноста на производите.

Со кои компании соработувате?

Ние соработуваме со следните компании: Панасоник, Еммети, Бош, Верит, Вило, Уанфлекс, Цвсаир.

Кои се придобивките од соларна енергија?

Главни придобивки на соларна енергија се намалување на трошоците и враќање на инвестицијата за кратко време.