Услуги

Производи и наши услуги

Сите наши клиенти и соработници не разликуваат нас од другите за услугите и производите кои ги нудиме. Фактот дека ние сме секогаш сериозни покажува дека нудиме услуги и производи со гаранција, и секогаш сме подготвени за сите предлози и ваши потреби во секторот на вентилацијата.

 • Лимени производи

  Овие се основа на вентилацијата во секој објект кој има потреба за циркулација на воздух. Цесовент ви ги нуди овие производи со висок квалитет и со димензии и дизајн кои одговараат со амбиентот.

 • Флексибилни цевки

  Циркулацијата на воздух секогаш бара цевки, кои задолжително треба да бидат 100% изолирани за сигурност и потполна функсионалност. Нашата компанија секогаш ви обезбедува изолирани цевки и со големини кои одговараат на секој тип на градба.

 • Изолација Уанфлекс-Армацел

  За вас секогаш се обидуваме да го донесеме најдоброто, па како една од ретките компании во нашата околина, ние ви ги нудиме изолациите Уанфлекс-Армацел, кои се познаваат како најбезбедните и најиздржливи изолации.

 • Клима уред со капак

  Сите модерни објекти користат централна климатизација како главен начин за циркулацијата на воздухот во објектот. Овие системи користат широка мрежа на канали за воздух, кои преку капаците еднакво го споделуваат ладниот воздух во целиот објект.

 • Вентилатори

  Сите наши објекти имаат потреба за циркулација на воздух, но се разбира дека ова е невозможно да се постигне без инсталација на вентилатори кои многу лесно го циркулираат воздухот и секогаш ја чуваат свежа животна средина.

 • Рекуператор

  Тој е главен центар преку кој се врши целата вентилација. Цесовент ви овозможува, освен професионалната вентилација, да бидете опремени со рекуператор од најпознатите и најквалитетните брендови.

 • Канален клима уред

  Освен вообичаените клима уреди, постојат и канални клима уреди кои работат и го освежуваат амбиентот преку посебни канали, која им овозможува ефикасност на корисниците.

Sherbimet