Контакт

Не се двоумете да не контактирате

Откако започна да функционира нашата компанија Цесовент, ние се фокусиравме во тоа што треба да им понудиме на нашите клиенти и што реално може да им понудиме. Свесни за важноста на вентилацијата во секој објект, ние ги избравме најдобрите материјали и најпрофесионалниот тим за да бидеме секогаш за вас и во ваша услуга. Доволно е да не изберете нас и ние ќе бидеме таму за да им дадеме свежина на секој објект.


Локација

Контакт Информации

С. Боговинје
Тетово, Македонија
+389 70 362 014
info@cesovent.com