Kontakt

Mos hezitoni të na kontaktoni

Që kur filloi të funksionojë kompania jonë Cesovent, ne u përqendruam në atë se çfar duhet të ju ofrojmë klientëve dhe çfar realisht arrijmë të ju ofrojmë. Të vetëdijshëm për rëndësinë e ventilimit në çdo objekt, ne kemi zgjedhur materialet më të mira dhe ekipin më të profesionalizuar për të qenë gjithmonë për ju dhe në shërbimin tuaj. Mjafton të na zgjidhni neve dhe ne do të jemi atje për t’i dhënë freski çdo objekti.


Lokacioni

Kontakt Informata

F. Bogovinë
Tetovë, Maqedoni
+389 70 362 014
info@cesovent.com