KUALITET

INOVACION

TRADITË

VENTILATOR - REKUPERATOR

Ventilator dhe Rekuperator nga markat më të njohura dhe më kualitative

Prodhime prej teneqeje

Të qëndrueshëm, të përshtatahëm, efektiv

VENTILIM

Qarkullim ajri dhe freski të ambienteve.

IZOLIM ONEFLEX-ARMACELL

100% izolime të sigurta dhe të qëndrueshme.

KONDOCIONER KANALOR

Praktikë dhe efikas në punë

Çka ne ofrojmë?

checklist icon

Prodhime prej teneqeje

Janë baza e ventilimit në çdo objekt i cili ka nevojë për qarkullim të ajrit. Cesovent ua ofron këto produkte me kualitet të lartë dhe me dimenzione e dizajne të cilat i përgjigjen ambientit.

globe icon

Gypa fleksibil

Qarkullimi i ajrit gjithmonë kërkon gypa, të cilët detyrimisht duhet të jenë të izoluar 100% për siguri dhe shërbim të plotë. Kompania jonë ju furnizon gjithmonë me gypa të izoluar dhe me madhësi, të cilat i përshtaten çdo lloji ndërtese.

forktruck icon

Izolim Oneflex-Armacell

Për ju jemi munduar të sjellim gjithmonë më të mirën, prandaj si rallë kompani në rrethinën tonë, ne ua ofrojmë izolimet oneflex-armacell, që njihen si izolimet më të sigurta dhe të qëndrueshme.

touch icon

Grila

Të gjitha objektet moderne përdorin klimatizim qendror, si metodë kryesore për qarkullimin e ajrit në ndërtesë. Këto sisteme përdorin një rrjet të gjerë të kanaleve të ajrit, të cilat nëpërmjet grilave në mënyrë të barabartë bëjnë shpërndajën e ajrit të ftohur në të gjithë ndërtesën.

forktruck icon

Ventilator

Të gjitha objektet kanë nevojë për qarkullim të ajrit, por natyrisht se është e pamundur kjo të arrihet pa instalimin e ventilatorëve të cilët shumë lehtë e qarkullojnë ajrin dhe e mbajnë ambientin gjithmonë të freskët.

touch icon

Rekuperator

Është qendra kryesore në bazë të së cilës realizohet i gjithë ventilimi. Cesovent ju mundëson që ju, përveç ventilimit profesional, të pajiseni edhe me rekuperator nga markat më të njohura dhe më kualitative.

Pse neve?


 • icon

  Ne jemi të përgjegjshëm

 • icon

  Punojmë me përkushtim

 • icon

  Besim të ndërsjelltë me klientët

 • icon

  Efikas në kohë

 • icon

  Të sigurtë